Social Icons

Friday, 30 December 2016

Pelancaran Produk Terbaru - Mini Burger Kebab


Alhamdulillah.. akhirnya produk yang dinanti-nanti telah tiba. Mini Burger Kebab Akmal didatangkan dalam dua perisa - lada hitam & pedas.

Setiap pek mengandungi 25 keping Mini Burger Kebab.



Image may contain: foodImage may contain: dessert and food
Image may contain: foodImage may contain: food

Cara Masak sama seperti Sate Kebab Akmal. Tidak perlu minyak, hanya bakar di atas pan ajaib atau kuali leper. Defrost sebentar pada suhu bilik sekurang-kurang 5-10 minit. Kemudian panaskan kuali dan panggang.

Image may contain: foodImage may contain: food

Sungguh sedap dimakan begitu saja. 

Image may contain: food

Mini burger Kebab Akmal versi kreatif 

Bila Roti Bun mini sudah habis nak dijadikan burger, usahawan kami tak melatah langsung. Terus goreng dan parut keju atasnya.Jual begini pun dah cukup menyelerakan. Laku tak usah cakap . 

3 keping = RM2

6 keping = RM4

Nak tambah cheese tabur RM1 jer

Rasa sama dengan #satekebab tapi sesungguh nya ianya lebih sedap . Nikmat Rempah ratus bersama isi ayam sebenar terasa di setiap gigitan .

Makan 3 ketul dah kenyang woiii...
Menu di lokasi yang sama Kedai Mamak dekat depan Gorgon Bundle ,Sepang

Mini burger Kebab ini keluaran terbaru Akmal Food Industri . Ada 2 perisa Pedas dan Lada Hitam . Satu pek ada 25 keping . Harga sama macam sate kebab . Yang nak rasa .... yang sedang tercari alternatif makanan sihat rendal kalori , rendah lemak dan tinggi kandungan protein

Boleh hubungi semua pembekal utama kami di seluruh Malaysia . Mereka ada ready stok untuk anda . 


Image may contain: foodImage may contain: food
Image may contain: food
πŸ”ΈHEALTHY frozen mini  bunπŸ”Έ

Bagi mereka yang masih mencari2 mini bun frozen yang lembut, sedap dan mengenyangkan untuk di gandingkan bersama mini burger kebab Akmal, kami ada membekalkannya.

Roti Mini burger Sejuk Beku
🎯100% produk Muslim
🎯100% guaranteed satisfaction
🎯100% diperbuat daripada tepung gandum PREMIUM
🎯100% tiada pengawet
🎯100% lovingly handmade
🎯100% menggunakan air alkali (air yang ditapis)
🎯100% telur yang digunakan di basuh dahulu
🎯100% tarikh luput 3 bulan di dalam peti sejuk beku


Image may contain: food and indoor
10 pcs mini bun dalam setiap pek

Image may contain: foodImage may contain: foodImage may contain: food

Image may contain: food and indoor
Kombo Mini Burger 3 unit satu pek boleh dijual dari RM5

Image may contain: 1 person, food
Adik Adam gembira 


Peluang niaga? Sila hubungi 012-7610883 untuk maklumat lanjut.


No comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates